Publicació Article Acadèmic – LGTB i Mitjans de Comunicació

Avui em fa molta il·lusió presentar-vos la meva primera publicació en el món acadèmic. Es tracta d’un article publicat (de moment versió d’autor) en el Journal of Homosexuality on analitzo qualitativament les percepcions del col·lectiu LGTB en relació a les seves representacions en les sèries de ficció importades dels països anglosaxons. D’una banda analitzo les conceptualitzacions acadèmiques a l’hora d’examinar aquestes percepcions i de l’altra intento desxifrar si els mitjans mostren unes representacions ajustades a la ‘realitat’ del col·lectiu.

M’agradaria dedicar, molt humilment, aquesta publicació a en Joaquim Capdevila, que tristament ens va deixar ara fa pocs mesos. En Joaquim, que a més de professor en diverses assignatures va ser el meu tutor del TFG, va despertar el meu interès envers les representacions de les minories socials en productes audiovisuals. Allà on siguis, gràcies Joaquim.

Aquí teniu l’enllaç de la publicació provisional, fins que es publiqui la versió definitiva.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s