Un te fred.

La frustració l’arrossega, una vegada més, cap al seu propi pou. Ho sap. Entén que fins i tot el més hàbil necessita dies funestos, carregats de soroll i buits de sentit; tanmateix, no pot evitar autoflagelar-se amb pensaments destructius. Es pregunta si la seva desgràcia és compartida, si altres ànimes miserables també viuen al límit de les seves emocions, incapaces de plasmar l’impossible. N’hi ha tant, d’impossible! Potser sí que és un problema pandèmic i els llapis només en són una vacuna preventiva, una dosi d’esperança en un món ple de malalts analfabets.

Respirar la fredor d’un cel diamantí, que es rendeix sense pressa i es deixa acariciar pel fum de les xemeneies decadents. Sofrir l’amor, una confusió incoherent, un perjudici a la nostra integritat que ens persegueix com un colonitzador víric i ho destrueix tot. Observar els esdeveniments vitals més transcendents d’un mateix com a mer espectador, sense atrevir-se a pujar a l’escenari. Reviure el record d’allò que ja no és, on la malenconia i la felicitat perduda es reparteixen el festí d’una ànima esbudellada. Copsar una mirada de comprensió en ulls aliens que se’t presenten com un mirall profund, i les llàgrimes que no es vessen et regalen un escalf que et deixa astorat. Olorar pols plena de saviesa i decadència, d’eternitat amb molts matisos.

Com no n’ha d’estar, de frustrat? Tanta tinta que corre per les seves venes i tan pocs papers que li regala la seva poca traça. Arronsant les espatlles, fa un glopet de te que ja és fred. Potser totes aquestes sensacions tortuoses, imperfectes i simplement meravelloses no estan fetes per ser escrites, potser només s’han de viure.
Potser només ha de viure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s